”BarabásiLAB: Tipare ascunse”, expoziție la Muzeul din Cetatea Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 317 Vizualizări

”BarabásiLAB: Tipare ascunse”, expoziție la Muzeul din Cetatea Târgu Mureș

Muzeul Județean Mureș organizează sâmbătă, 6 mai, de la ora 17.00, la sediul Secției de Istorie din Cetatea Târgu Mureș, vernisajul expoziției ”BarabásiLAB: Tipare ascunse”. Curatorul expoziției este Részegh Botond, artist vizual, iar la eveniment va fi prezent Albert-László Barabási, fizician, cercetător și director de laborator.
Potrivit informațiilor furnizate de către Liliana Lirca, PR manager al Muzeului Județean Mureș, Albert-László Barabási s-a născut în localitatea Cîrța din județul Harghita și este un fizician de renume mondial și cercetător al rețelelor, care după terminarea liceului din Miercurea-Ciuc și-a continuat studiile în București, apoi la Budapesta, ajungând să trăiască și să lucreze în Boston.
”În prezent, este, printre altele, membru al mai multor universități din Statele Unite ale Americii și membru al Academiei Maghiare de Științe, al Instituției Academia Europeană și al Societății Americane de Fizică”, a precizat Liliana Lirca.

Perioada de vizitare a expoziției este 6 mai – 15 octombrie 2023, de marți până vineri, între orele 9.00 și 17.00, și sâmbătă și duminică, între 10.00 și 14.00, iar prețul biletului de intrare este de 15 lei pentru adulți, 7 lei pentru pensionari și 3 lei pentru elevi și studenți.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE