Alexandru György, viceprimar: ”Infrastructura din zona Gării Mici, reabilitată!” Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 681 Vizualizări

Alexandru György, viceprimar: ”Infrastructura din zona Gării Mici, reabilitată!”

Zona Gării Mici din municipiul Târgu Mureș, unde suprafața aleilor, realizate în urmă cu mulți ani din plăci de beton, era măcinată, pe alocuri apărând adevărate “cratere”, a fost reabilitată de curând, a anunțat joi, 20 aprilie, Alexandru György, viceprimar al municipiului Târgu Mureș.

”Proiectul a presupus asfaltarea aleilor, dar și lucrări de amenajare a trotuarelor și marcare a parcărilor. Reabilitarea infrastructurii aflate în stare avansată de degradare din spatele străzii Mărăști figura între prioritățile Administrației Domeniului Public, dar ne-a fost cerută insistent și la întâlnirile pe care le-am avut cu cetățenii. De asemenea, a obținut cele mai multe voturi în concursul de bugetare participativă organizat de municipalitate pe acest an, la secțiunea “Alei, trotuare și zone pietonale”, unul dintre argumente fiind că, din cauza betonului foarte avariat, zona a devenit chiar periculoasă pentru cei care o tranzitează – locatari, cetățeni care accesează gara CFR, firme de aprovizionare și de salubritate etc.”, a scris, pe pagina sa de Facebook, viceprimarul Alexandru György.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • As dorii sa știu Parcul de lîngă benzinaria Mall de pe Pandurilor care e vizavi de asociația Nr 202 .Cînd se va repara dezinfectant miroase a urina și fecale pericol pt copii Sint stricate gințile la topogane lipsesc anumite legături lemne sau cum se numesc veniți va rog și faceți niste poze să vedeți în ce stare precară arata pericol pt copii pt așa ceva nu sunt fonduri??!???

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE