Sântana de Mureș, aderare la ADI Aqua Invest Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 420 Vizualizări

Sântana de Mureș, aderare la ADI Aqua Invest Mureș

Pentru gestionarea în comun a serviciului de alimentare cu apă potabilă și canalizare, a exploatării în comun a rețelelor respective din patrimoniul public al unităților administrativ-teritoriale, precum și pentru realizarea unor proiecte de investiții publice de interes zonal sau regional, în anul 2008, la 7 aprilie a fost constituită Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Aqua Invest Mureș. Constatând beneficiile asigurate de aderarea la Asociație, cele mai multe administrații publice din județul Mureș s-au unit încă de la înființarea Asociației, lăsând această posibilitate și altor comunități.

Văzând solicitarea făcută de primarul comunei Sântana de Mureș, și Hotărârea Consiliului Local nr. 24, privind aderarea acestei comune la ADI Aqua Invest Mureș, având în vedere prevederile articolului 13 din Statutul ADI Aqua Invest Mureș, precum și articolul 129 coroborat cu articolul 196 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu completările ulterioare, primarul orașului Luduș a inițiat un proiect de hotărâre pentru aprobarea aderării comunei Sântana de Mureș la ADI Aqua Invest Mureș.

Prezentat în cadrul plenului Consiliului Local Luduș, consilierii locali au aprobat aderarea comunei respective la Asociație, mandatarea reprezentantului Consiliului Local Luduș în Adunarea Generală a ADI Aqua Invest Mureș să semneze și să voteze în numele și pe seama membrilor asociați, hotărârea AGA și Actul Adițional la Actul Constitutiv și Statutul Asociației.

Ioan A. BORGOVAN

Foto: Facebook – Primăria Comunei Sântana de Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE