Expoziţie de artă digitală în Cetatea Târgu-Mureş Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 240 Vizualizări

Expoziţie de artă digitală în Cetatea Târgu-Mureş

„Untold Words Behind The Mask” este o expoziţie de artă digitală dedicată efectelor post-pandemice din plan social care va putea fi vizitată în Turnul Porţii din Cetatea Târgu-Mureş cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor 2023 ce va avea loc sâmbătă 13 mai.

„În luna mai, readucem în Turnul Porții una dintre cele mai îndrăgite expoziții din ultimul an: „Untold Words Behind The Mask” – după un concept de Cezar Sigmirean. Expoziție interactivă de artă digitală, dedicată efectelor post-pandemice din plan social. Anul trecut de Noaptea Muzeelor începeam povestea asta creativă Incubator 13 așa cum o știm acum – în Turnul Porții. Și a fost una dintre cele mai speciale seri petrecute împreună cu voi.

Anul acesta vrem să petrecem o seară cel puțin la fel de specială. În care să ne mai oprim și să fim atenți la noi, la cum a fost, la ce-am mai spune. Expoziția va putea fi vizitată pe durata întregii seri (până la miezul nopții) și mai poate fi revăzută la noi pe 20 mai, începând cu ora 14:00”, se arată într-un anunţ al celor de la Incubator 13.

Redacţia

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE