Clubul Bushi Shindo, o tolbă de premii din Japonia Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 326 Vizualizări

Clubul Bushi Shindo, o tolbă de premii din Japonia

O călătorie impresionantă în Japonia s-a încheiat pentru membrii clubului Bushi Shindo Arte Marțiale din Târgu Mureș.

Timp de o săptamână au participat la mai multe evenimente și demonstrații organizate de DNBK.

”.Am avut ocazia de a vizita Seiruden, pentru unii din noi din nou, și de a vedea comoara națională Ao Fudo Myo-o, apoi Nara și Uji. Am petrecut multe ore în Butoku Den. Nu doar că am avut ocazia de a vizita Isejingu și de a vedea oglinda sacră și păstrată, Amaterasu, dar am demonstrat Jiujutsu, împreună cu Medriana Cioantă,  în fața comorii sacre japoneze și în liniștea specifică sanctuarului”, a menționat Sensei Codruța Recheșan pe pagina sa de facebook.

La ceremonia oficială de deschidere a celui de al șaselea Butoku Sai Mondial și al saizecisiunulea japonez, Sensei Codruța Recheșan a primit un premiu special ,,Butoku Dedication Award for the Youth Program” pentru promovarea virtuților marțiale în rândul tinerilor, oferit de Sosai Higashifushimi Jiko  în prezența alteței sale imperiale, prințesa Akiko  de Mikasa și a altor înalte oficialități japoneze.

În urma demonstrației de Shinden Ryu Jiujutsu din cadrul World Butoku Sai echipa formată din 13 membri ai clubului mureșean a obținut Shorei Sho (Commending Award). La eveniment au participat peste 500 de practicanți din întreaga lume;

Ca urmare demonstrației de Shinden Ryu Jiujutsu (13 membri) și Nihon Kendo Kata (Recheșan Rareș/ Belean Adrian, Brânduș Ana/Belean Gloria) din Cadrul Commemorative Rensei Taikai s-au obținut premii individuale:

Yushu Sho (Outstanding Award) – Codruța Recheșan,

Shorei Sho (Commending Award) – Cioantă Medriana/ Tarcza Zarug Carla si

Doryokku sho (Great Effort Award) – Recheșan Rareș, Belean Adrian, Brânduș Ana, Belean Gloria, Bajnoczi Nora, Chetes Patrick, Giunca Cristina, Bârsan Tudor, Belean Loredana, Cioanta Alegra.

La finalul evenimentelor au avut loc promovările în grad: Rechesan Codruța, Shihan Jujutsu, 6 Dan, Kyoshi Bajnoczi Nora și Bârsan Tudor, Shodan Jujutsu, cei nominalizați având onoarea de a fi atinși pe umăr de sabia lui Miyamoto Musashi.

La ceremonia oficială de închidere a evenimentelor cei cinci juniori din delegație au fost nominalizați și au primit un cadou special din partea Sosai Higashifushimi Jiko în semn de apreciere a efortului lor.

”Au fost lucruri pe care nu am putut să le fotografiem și să le prezentăm, dar care au rămas în adâncul sufletelor noastre pentru a ne inspira și a oferi inspirație”, a concluzionat Codruța Recheșan, potrivit aceleiași surse.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE