Rețea de apă și canalizare pentru Dumitreni (Bălăușeri) Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 229 Vizualizări

Rețea de apă și canalizare pentru Dumitreni (Bălăușeri)

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis recent, cu prilejul unei ședințe de lucru, că proiectul ”Construire rețea de apă potabilă și canalizare menajeră în localitatea Dumitreni, comuna Bălăușeri, județul Mureș”, propus a fi amplasat în comuna Bălăușeri, satul Dumitreni, DC 48, extravilan și intravilan, și comuna Fântânele, sat Fântânele, extravilan, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 2 mai 2023, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiţia aparține Primăriei Comunei Bălăușeri, instituție condusă de primarul Varga András Adorján și prevede execuția, în localitatea Dumitreni, a reţelei de alimentare cu apă și a rețelei de canalizare, precum și execuția de branșamente și racorduri la rețelele proiectate.

”Reţeaua de alimentare cu apă proiectată se va executa din conducte PEHD având Dn 63-110 milimetri și lungimea totală de 6.676 de metri. Lucrările de investiție prevăd și execuția a 278 de branșamente la rețeaua de distribuție proiectată”, informează sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE