Premiu important pentru Hotel Privo din Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 907 Vizualizări

Premiu important pentru Hotel Privo din Târgu Mureș

Hotel Privo din Târgu Mureș a obținut locul 3 la Top Hotel Awards 2023 – categoria ”Hotel of the Year – Independent Hotel, 4 & 5 stars”, eveniment care a avut loc recent, în data de 23 mai, în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în cadrul căruia au fost decernate premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România.

La categoria ”Hotel of the Year – Independent Hotel, 4 & 5 stars” au participat 20 de hoteluri, aceasta adresându-se hotelurilor de 4 și 5 stele, neafiliate unui lanț internațional, care oferă oaspeților servicii și facilități la un nivel de calitate ridicat și au avut performanțe deosebite în anul 2022.

”Este o recunoaștere națională foarte importantă pentru noi pentru că ceea ce oferim noi, servicii de excelență, înseamnă o muncă destul de grea în spate și e mai greu să oferi o constanță, să menții tot timpul hotelul la un nivel ridicat. Acest premiu nu este unul mic, locul trei, chiar ne mândrim cu el pentru că aducem în Târgu Mureș recunoaștere și servicii de înaltă calitate”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Adina Plopeanu, proprietar și manager al Hotelului Privo din Târgu Mureș.

Hotelul Privo din Târgu Mureș este clasificat la 4 stele și oferă oaspeților săi ”camere și apartamente exclusive” care ”redefinesc criteriile de design și confort”, după cum se menționează pe pagina web a unității.

Conform portalului www.listafirme.ro, în ultimii patru ani raportați Hotel Privo din Târgu Mureș a avut următoarea dinamică a cifrei de afaceri: 7,7 milioane de lei în 2018, 8,1 milioane de lei în 2019, 5 milioane de lei în 2020 și 7,7 milioane de euro în 2021.

”După doi ani de pandemie, acum începem să ne revenim, să ajungem la nivelul de la care am pornit, suntem încrezători că piața va crește și vom putea oferi servicii în continuare de excelență”, a mai spus Adina Plopeanu.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE