Eveniment important pentru Martorii lui Iehova din județul Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3697 Vizualizări

Eveniment important pentru Martorii lui Iehova din județul Mureș

Sala de congrese din Turda, județul Cluj, va găzdui primul congres regional al Martorilor lui Iehova, după o pauză de trei ani, în care congresele s-au ținut doar în mediul online din cauza pandemiei.

Martorii lui Iehova din județul Mureș vor fi prezenți între 16 și 18 iunie 2023 la cel de-al doilea congres regional organizat în vara aceasta la sala de congrese a Martorilor lui Iehova situată în Turda, pe DN1, Mihai Viteazu, județul Cluj.

În cadrul seriei de congrese din 2023 cu tema „Fiți răbdători!” vor fi organizate la nivel global în jur de 6.000 de congrese. Doar în România, vor fi ținute 36 de congrese, în 15 localități. De vineri până duminică, cele șase sesiuni ale congresului vor analiza calitatea răbdării și vor scoate în evidență valoarea acesteia în zilele noastre, prin intermediul unor exemple biblice. La finalul sesiunii de sâmbătă dimineață va avea loc un botez în direct, iar în cadrul sesiunilor de după-amiază din zilele de sâmbătă și duminică va fi prezentată o producție video specială în două părți.

„Răbdarea este o calitate frumoasă, pe care toți creștinii doresc să o arate în viața lor de zi cu zi”, a spus Ionuț Moraru, purtătorul de cuvânt al Martorilor lui Iehova.

„Totuși, în pofida bunelor noastre intenții, păstrarea răbdării în fața numeroaselor provocări ale vieții poate fi o luptă zilnică. Faptul de a analiza timp de trei zile diverse aspecte ale răbdării va fi un lucru foarte oportun pentru fiecare dintre noi”, a adăugat acesta.

Congresele regionale sunt deschise publicului larg, iar cu ocazia acestora nu se fac colecte.

Pentru mai multe informații cu privire la program și la datele și locurile unde vor fi organizate congresele, puteți accesa site-ul jw.org și să navigați la pagina „Despre noi”.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE