Pregătire sportivă gratuită pentru candidații de la UMFST Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

Pregătire sportivă gratuită pentru candidații de la UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează în 14 iulie, de la ora 17.00, și în 15 iulie, de la ora 10.00, activități gratuite de pregătire sportivă pentru candidații care vor susține probe practice la programul de studii de licență Educație Fizică și Sportivă din cadrul Facultății de Științe și Litere „Petru Maior”.

Potrivit informațiilor precizate pe pagina de Facebook a UMFST, activitățile sportive se vor defășura sub coordonarea profesorului universitar dr. Adela Bădău și se vor desfășura pe terenurile de sport aferente sălii de sport „Anton Pongratz” din campusul Universității. Înscrierile online pentru admitere se vor face în perioada 15-20 iulie prin intermediul platformei admitere.umfst.ro.

Pentru anul universitar 2023-2024, sunt alocate 20 de locuri bugetate, 20 de locuri finanțate din bugetul Universității (studentul nu achită taxă de școlarizare) și 20 de locuri cu taxă. La atletism va fi lect. dr. Szabo-Csifo Barna, lect. dr. Cristian Graur și asist. drd. Steff Norbert. La gimnastică va fi lect. dr. Laura Ciulea, lect. dr. Dana Țurcanu și lect. dr. Steff Zakarias.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE