Fotbal Club Nova Vita, la Campionatul Național de Minifotbal Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

Fotbal Club Nova Vita, la Campionatul Național de Minifotbal

Asociația Județeană de Minifotbal Bistrița-Năsăud, împreună cu Federația Română de Minifotbal, organizează în această perioadă Campionatul Național de Minifotbal, la care vor participa cele mai bune 32 de echipe din România, din cele 2.000 de echipe înscrise la Federația Română de Minifotbal. Potrivit informațiilor postate pe pagina oficială a Asociației Județene de Minifotbal Mureș, printre aceste echipe se numără și Fotbal Club Nova Vita din Târgu Mureș.

Competiția va avea loc în perioada 28 iunie – 1 iulie pe trei baze sportive: T1 – Baza Raoul Arena (strada Libertății nr. 1, Bistrița), T2 și T3 – Teraplast Arena (strada Aerodromului nr. 33, Bistrița) și T4 și T5 – Baza Sportivă Transilvania (strada Lacului nr. 23, Bistrița).

Câștigătoarea acestei competiții se va clasifica direct în grupele Champions League. Festivitatea de deschidere va avea loc la Baza Raoul Arena, miercuri, 28 iunie, de la ora 18.00, iar festivitatea de premiere a echipelor câștigătoare va avea loc la Baza Raoul Arena, la data de 1 iulie, ora 20.00.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE