Începe o nouă ediție a competiției SportLife Summer League Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 276 Vizualizări

Începe o nouă ediție a competiției SportLife Summer League

Clubul Sportiv Gladius – Lucky Dragons Târgu Mureș și SportLife Events organizează prima etapă a ediției din acest an a competiției de baschet juvenil SportLife Summer League. Competiția se va desfășura în perioada 18-22 iulie, cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal Târgu Mureș.

Partidele de joc vor avea loc pe terenul din incinta Complexului de Sport și Agrement “Mureșul”, fiind conduse doar de arbitri din Târgu Mureș. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, competiția se va desfășura în sală.

„În prima etapă vor lua startul 28 de echipe U13 de la cluburile LPS Târgu Mureș, Gladius- Lucky Dragons Târgu Mureș, Dan Dacian București, Laguna București, Steaua Magic București, Îngerii Băniei Craiova, Rising Stars Popești Leordeni, CSS Steaua București, Olympiacos Târgoviște, CSM Târgu Mureș, ABC Play București, Raptors București, Genial Baschet 22 București, Elite Academy Ploiești și Hoopers Ploiești. Cele 28 de formații sunt împărțite în 6 grupe, 4 de 5 și 2 de câte 4. Fazele finale se vor disputa pentru locurile 1-8, 9-16, 17- 24, respectiv 25-28. La final, toți participanții vor primi tricourile oficiale ale turneului, în timp ce fiecare club va intra în posesia unei cupe”, se arată într-un comunicat transmis presei de organizatori.

Etapa a doua a SportLife Summer League 2023 se va desfășura în perioada 25-29 iulie 2023 și va reuni la start 11 echipe. În cea de-a doua săptămână de competiție vor avea loc atât turneul 3×3, cât și All Star Game. Pe lângă antrenori și cei mai buni sportivi, sunt invitate și vedetele echipei-fanion a Târgu Mureșului, CSM. Evenimentul sportiv este cofinanțat prin concurs de proiecte de către Municipiul Târgu Mureș.

Competiția a avut loc și în anii trecuți, fiind desfășurată tot la Târgu Mureș. La ediția din 2018, echipa mureșeană Gladius a fost finalistă la Summer League și învingătoare la proba 3×3.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE