Rămas bun celei de-a 75-a promoții a Facultății de Farmacie Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 528 Vizualizări

Rămas bun celei de-a 75-a promoții a Facultății de Farmacie

Miercuri, 26 iulie, a avut loc festivitatea Facultății de Farmacie, secția română, în curtea interioară a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș. Din prezidiu au făcut parte prof. univ. dr. Daniela Lucia Muntean, care este și decanul Facultății de Farmacie și prof. univ. dr. Adriana Daniela Ciurba, prodecan al Facultății de Farmacie.

Nu au lipsit șefele de promoție de anul acesta care au stat în fața tuturor absolvenților și familiilor. La departamentul de farmacie, linia de studii română, șefa de promoție este Mara Alexandra Boje, iar la departamentul de Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, cea care a fost declarată șefă de promoție este Raluca Daniela Mazilu.

Așa cum se cuvine în astfel de momente, decanul facultății, Daniela Lucia Muntean a luat cuvântul pentru a adresa câteva vorbe de încurajare absolvenților.

„Promoția voastră este unică. Sunteți a 75-a promoție de Farmacie. De azi înainte, când va suna ceasul dimineața, nu vă veți mai întoarce pe partea cealaltă, spunând că prezența la curs nu este obligatorie, ci va trebui să fiți prezenți pentru a-i înțelege pe alții în suferința lor. Părinții voștri sunt cei care au vegheat asupra voastră permanent. De aceea, merită permanent răsplătiți”, a declarat aceasta.

Șefa de promoție de la departamentul de Farmacie, Mara Alexandra Boje a luat și ea cuvântul, mulțumind familiei și colegilor pentru experiența sa și pentru rezultatul la care a ajuns.

„Vreau să mulțumesc tuturor profesorilor pentru dedicarea și profesionalismul cu care ne-ați instruit în acești cinci ani. Le mulțumesc părinților, rudelor, prietenilor și tuturor celor care prin sprijin, au contribuit la succesul academic”, a declarat aceasta.

La fel a fost și în cazul șefei de promoție de la departamentul de Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, Raluca Daniela Mazilu, care a mulțumit și ea la rândul ei tuturor celor care au susținut-o.

„În acest timp de studiu am muncit alături de profesorii noștri care ne-au pregătit să fim oamenii de astăzi. Suntem privilegiați pentru tot ceea ce am învățat la facultate”, a declarat aceasta.

După momentul discursurilor a urmat jurământul, atunci când toți absolvenții s-au ridicat în picioare și cu lacrimi în ochi, au rostit jurământul alături de Daniela Muntean, decanul Facultății de Farmacie.

Diana CĂRBUREAN

Foto: Alin PETRE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE