Home / Invatamant / Rămas bun celei de-a 75-a promoții a Facultății de Farmacie

Rămas bun celei de-a 75-a promoții a Facultății de Farmacie

Distribuie

Miercuri, 26 iulie, a avut loc festivitatea Facultății de Farmacie, secția română, în curtea interioară a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș. Din prezidiu au făcut parte prof. univ. dr. Daniela Lucia Muntean, care este și decanul Facultății de Farmacie și prof. univ. dr. Adriana Daniela Ciurba, prodecan al Facultății de Farmacie.

Nu au lipsit șefele de promoție de anul acesta care au stat în fața tuturor absolvenților și familiilor. La departamentul de farmacie, linia de studii română, șefa de promoție este Mara Alexandra Boje, iar la departamentul de Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, cea care a fost declarată șefă de promoție este Raluca Daniela Mazilu.

Așa cum se cuvine în astfel de momente, decanul facultății, Daniela Lucia Muntean a luat cuvântul pentru a adresa câteva vorbe de încurajare absolvenților.

„Promoția voastră este unică. Sunteți a 75-a promoție de Farmacie. De azi înainte, când va suna ceasul dimineața, nu vă veți mai întoarce pe partea cealaltă, spunând că prezența la curs nu este obligatorie, ci va trebui să fiți prezenți pentru a-i înțelege pe alții în suferința lor. Părinții voștri sunt cei care au vegheat asupra voastră permanent. De aceea, merită permanent răsplătiți”, a declarat aceasta.

Șefa de promoție de la departamentul de Farmacie, Mara Alexandra Boje a luat și ea cuvântul, mulțumind familiei și colegilor pentru experiența sa și pentru rezultatul la care a ajuns.

„Vreau să mulțumesc tuturor profesorilor pentru dedicarea și profesionalismul cu care ne-ați instruit în acești cinci ani. Le mulțumesc părinților, rudelor, prietenilor și tuturor celor care prin sprijin, au contribuit la succesul academic”, a declarat aceasta.

La fel a fost și în cazul șefei de promoție de la departamentul de Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, Raluca Daniela Mazilu, care a mulțumit și ea la rândul ei tuturor celor care au susținut-o.

„În acest timp de studiu am muncit alături de profesorii noștri care ne-au pregătit să fim oamenii de astăzi. Suntem privilegiați pentru tot ceea ce am învățat la facultate”, a declarat aceasta.

După momentul discursurilor a urmat jurământul, atunci când toți absolvenții s-au ridicat în picioare și cu lacrimi în ochi, au rostit jurământul alături de Daniela Muntean, decanul Facultății de Farmacie.

Diana CĂRBUREAN

Foto: Alin PETRE


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Femeie de afaceri de top, candidatură independentă la Primăria Târgu Mureș!

Distribuie CEO-ul Grupului de firme Materom din Cristești, Rodica Baciu (49 de ani), a anunțat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.