FOTO: Sylevy Cleaning, la datorie pentru un Târgu Mureș mai curat Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 260 Vizualizări

FOTO: Sylevy Cleaning, la datorie pentru un Târgu Mureș mai curat

Conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș și cea a societății Sylevy Cleaning SRL Târgu Mureș au semnat un contract, în data de 13 martie 2023, pentru delegarea serviciului de salubrizare pentru activitățile de măturat, spălat, stropire și întreținerea căilor publice, precum și pentru colectarea cadavrelor animale de pe domeniul public și predarea acestora către unitățile de ecarisaj sau către instalațiile de neutralizare.

Conform documentului publicat pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, ”la data încheierii contractului, prețul convenit pentru îndeplinirea acestuia, respectiv prețul serviciilor prestate plătibil operatorului-delegat de către autoritatea contractant-delegatar este de 18.824.498,73 de lei, fără TVA, la care se adaugă 3.576.654,75 de lei, valoare TVA, rezultând valoarea totală de 22.401.153,48 lei, cu TVA.”

În ceea ce privește durata contractului, aceasta este de 12 luni de la data semnării, ”până la atribuirea serviciului, prin procedură de licitație deschisă derulată de Municipiul Târgu Mureș sau până la implementarea gestiunii directe”, cu o perioadă de mobilizare de cinci zile.

Zilnic, reprezentanții Sylevy Cleaning SRL publică, pe pagina de Facebook a societății, numeroase informări (texte, fotografii și materiale video) despre activitatea desfășurată pe teren cu scopul menținerii curățeniei pe domeniul public al municipiului Târgu Mureș.

”Prezenți în toate zonele orașului. Lucrăm pentru o comunitate curată și pozitivă!”, au transmis vineri, 28 iulie, reprezentanții Sylevy Cleaning SRL Târgu Mureș.

(Advertorial)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE