Liviu Cojoc (Dafcochim), un nou mandat de administrator al Chimcomplex Borzești Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3540 Vizualizări

Liviu Cojoc (Dafcochim), un nou mandat de administrator al Chimcomplex Borzești

Reprezentanții Chimcomplex SA Borzești au anunțat miercuri, 2 august, componența Consiliului de Administrație al companiei, aprobată prin Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din data de 31 iulie 2023. Pe lista administratorilor se află și omul de afaceri Liviu Cojoc, asociat fondator și președinte al Grupului de Firme Dafcochim Târgu Mureș.

Lider național al industriei chimice

Potrivit sursei citate, Consiliul de Administrație al Chimcomplex SA Borzești, lider național al industriei chimice, care produce și comercializează substanțe chimice anorganice și organice, ”va fi format din următoarele persoane juridice și fizice care își vor continua mandatul pentru încă un an”: Ștefan Vuza – președinte, Liviu Cojoc – membru, Madeline Alexander – membru, Gabriel Tischer – membru, Veronica Preoteasa – membru și Witold Urbanowski – membru.

”Și, cu bucurie, îl primim în echipă pe Florin Luca, Chief Executive Officer GAC Innovation Germany & East Europe. Cu o vastă experiență internațională și abilități deosebite, Florin a fost ales pentru a contribui la consolidarea și dezvoltarea companiei noastre. Administratorii Chimcomplex SA Borzești sunt specialiști care se angajează să ia decizii rapide și strategice, menite să păstreze compania pe poziția sa de lider național al industriei chimice și furnizor de încredere pentru clienții noștri. Le urăm tuturor succes în misiunea lor și suntem încrezători că, împreună, vom continua să prosperăm și să dezvoltăm această companie, alături de cei dedicați în mod incontestabil viziunii noastre”, au transmis reprezentanții Chimcomplex SA Borzești, companie fondată în anul 1954, cu o valoare de piață în anul 2023 de peste 1,6 miliarde de euro.

Trei decenii de expertiză în industria chimică

CV-urile administratorilor Chimcomplex SA Borzești sunt publicate pe pagina web a companiei, www.chimcomplex.com.

Conform aceleiași surse, Liviu Cojoc are ”peste 30 de ani de experiență în comerțul cu produse chimice și agroalimentare”, fiind ”asociat fondator și președinte al grupului de firme “Dafcochim”, creat în 1994, care activează pe piața produselor chimice pentru industrie și agricultură și are afaceri de peste 65 milioane de euro.”

”Asociat al mai multor companii de exploatare agricolă cu profil vegetal din centrul Transilvaniei, aflate într-o puternică dezvoltare, care dețin utilaje și silozuri de uscare și depozite de cereale de ultimă generație. Implicat într-o serie de alte afaceri, de la comerț cu produse de larg consum la dezvoltări imobiliare și activități caritabile. Experiența în colaborarea cu combinatele Oltchim și Chimcomplex sau alte mari combinate de produse chimice din Europa sau Asia, îi conferă acestuia o expertiză de necontestat în ceea ce privește comerțul în general și cel cu produse chimice în special, inclusiv o foarte bună cunoașterea a pieței acestor produse, a perspectivelor de dezvoltare și a jucătorilor implicați. Domnul Cojoc este membru independent în Consiliul de Administrație al Chimcomplex SA Borzești începând cu anul 2018”, este prezentarea făcută omului de afaceri Liviu Cojoc.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE