„Târgul Băilor”, la Ideciu de Jos Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2931 Vizualizări

„Târgul Băilor”, la Ideciu de Jos

Primăria și Consiliul Local al comunei Ideciu de Jos organizează la sfârșitul acestei săptămâni tradiționala manifestare „Târgul Băilor Sărate şi al Nămolului Mineral”. Sărbătoarea comunei Ideciu de Jos va monopoliza zilele de sâmbătă și duminică, din care nu vor lipsi cântecul și jocul popular și activități dedicate celor mici. Noutatea din acest an este locația, în apropierea Staţiunii Balneoclimaterice Ideciu de Jos.

Programul artistic va avea loc în ziua de sâmbătă, începând cu ora 18.00, cu soliștii Sorin Pantea, Doru Pop, Diana Tişe, Mădălina Rus, Andrada Dâmba, Denis Albiciuc, Miruna Chirilă, Oana Font, Alexandru Pop și Ansamblul Hodăceana. Programul artistic va fi întregit de concertele susținute de Contrast Live Band şi DJ Project. Prezentatorul ediției din acest an va fi din nou Radu Moș, supranumit Regele Mincinoșilor. În cadrul Târgului Băilor va fi amenajată începând cu ora 10.00 o expoziţie de obiecte tradiţionale ale meşteşugarilor populari. Seara de sâmbătă se va încheia cu un foc de artificii.

Ziua de duminică va fi dedicată celor mici. Primăria şi Consiliul Local Ideciu de Jos a pregătit şi pentru copii o serie de activităţi marca Wonderland Kids. Începând cu ora 10.00, cei mici vor avea parte de ateliere de creaţie, momente muzicale şi baloane modelabile și nu în ultimul rând, o spuma party pe cinste.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE