”Festivalul Strugurilor” din Bălăușeri, anulat. Explicația primarului Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1236 Vizualizări

”Festivalul Strugurilor” din Bălăușeri, anulat. Explicația primarului

Consiliul Local al comunei Bălăușeri a decis, într-o ședință ordinară care a avut loc în urmă cu câteva zile, renunțarea la organizarea evenimentului ”Festivalul Strugurilor din Bălăușeri” care era planificat a se desfășura în luna septembrie a acestui an.

Decizia aleșilor locali din Bălăușeri a fost luată la propunerea primarului Varga András Adorján, fiind justificată de fondurile insuficiente de care dispune Primăria comunei Bălăușeri.

”Am luat această decizie cu inima grea, pentru că în anii trecuți evenimentul a avut un mare succes nu doar în comună, ci în toată regiunea! Constrângerile bugetare, costurile neeligibile ale celor 12 proiecte aflate în derulare și investițiile finanțate din fonduri proprii pun o povară uriașă asupra bugetului comunei! Anul acesta, nu a existat niciun apel de finanțare care să fi finanțat organizarea unui eveniment de tip similar! A trebuit să renunțăm la ceva, investițiile începute trebuie să fie terminate, nu se pot opri, așa că am ajuns la decizia ca ediția a treia a Festivalului Strugurilor să nu aibă loc anul acesta! Pentru anul viitor, pregătim un proiect pentru un apel deschis de Comisia Europeană, așa că sperăm că anul viitor nu vor fi obstacole financiare și putem petrece din nou împreună!”, a informat primarul comunei Bălăușeri.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE