“Euforie pe ghete by Adina Ința”, la Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1131 Vizualizări

“Euforie pe ghete by Adina Ința”, la Reghin

Asociația Kangoo Club Reghin cu sprijinul Primăriei Municipiului Reghin și al Consiliului Local, în parteneriat cu Kangoo Jumps Romania, organizează a treia ediție a evenimentului “Euforie pe ghete by Adina Ința“. Evenimentul va avea loc și în acest an în Piațeta din Cartierul Libertății din municipiul Reghin în data de 7 octombrie, începând cu ora 14.00.

„Suntem extrem de încântate să vă anunțăm că la evenimentul nostru special o avem din nou ca și invitată de seamă pe C.E.O. Kangoo Jumps România, Kinga Sebestyén, cea care a adus fenomenul Kangoo Jumps în țara noastră în anul 2007! Kinga Sebestyén este o prezență inspirațională în lumea sportului și a fitnessului și a adus bucuria și entuziasmul Kangoo Jumps în inimile multor oameni. Ea va împărtăși cu noi experiența sa și povestea fascinantă despre cum a adus această formă unică de exercițiu în România, transformând viețile multor oameni și inspirându-i să se mențină activi și sănătoși. Acest eveniment sportiv de excepție promite să aducă bucuria și energia sportului Kangoo Jumps direct în inima comunității noastre”, au precizat reprezentanții Kangoo Club Reghin.

Surprize frumoase

La ce să ne așteptăm în cadrul evenimentului ”Euforie pe Ghete by Adina Ința”? La prezența a 24 de profesioniști. Evenimentul va fi condus de către Asociația Kangoo Club Reghin și o echipă de 24 de experți în domeniul sportului Kangoo Jumps, inclusiv presenteri, instructori și traineri cu experiență vastă. La tombole și premii atractive. Participanții au șansa de a câștiga premii minunate în cadrul tombolelor organizate pe tot parcursul evenimentului: două perechi de ghete originale Kangoo Jumps, două rucsacuri, gantere, tricouri (cei care vor fi extrași câștigători trebuie să fie prezenți în momentul extragerii, dacă nu, se va face o nouă extragere). La surprize captivante. ”Euforie pe Ghete by Adina Ința” aduce și la această ediție surprize inedite și momente de neuitat pentru toată lumea. Dress code: Roz.

”Euforie pe Ghete by Adina Ința” este un eveniment sportiv dedicat promovării sănătății și mișcării în comunitate. Suntem trei fete care ne-am angajat să facem din evenimentul nostru anual mai mult decât un simplu eveniment sportiv. Este un efort susținut pentru a îmbunătăți starea de sănătate a comunității noastre și pentru a crea o legătură mai strânsă între noi toți”, au mai menționat organizatorii evenimentului.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE