Turneu important de teqball găzduit de UMFST Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

Turneu important de teqball găzduit de UMFST

În perioada 14 – 15 octombrie, Sala de Sport „Dr. Anton Pongracz” din cadrul campusului UMFST din Târgu Mureș va găzdui prima etapă a turneului de calificare pentru Campionatul Mondial de Teqball din Bangkok, Thailanda, care se va desfășura în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie 2023.

Potrivit organizatorilor, la acest turneu vor participa cei mai buni jucători de Teqball din țară, concurând la probele de simplu masculin și feminin, dublu masculin și feminin și dublu mixt. Printre concurenții de la probele de simplu și dublu masculin va fi si Györgydeák Apor, actualul numărul 1 mondial, campion mondial en-titre, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice Europene Cracovia 2023. La proba de simplu feminin va concura și Barabási Kinga medaliată cu aur la proba de simplu feminin la Jocurile Europene Cracovia 2023.

Potrivit aceleiași surse, la probele de dublu feminin și dublu mixt vor concura sportivele din cadrul echipei Transilvania Teqball Team Târgu Mureș, Barabási Kinga și Dako Katalin, medaliate cu argint la proba de dublu feminin la Jocurile Europene Cracovia 2023. Programul competiției va fi următorul: sâmbătă, 8 octombrie, vor avea loc jocurile din faza grupelor, iar duminică, 9 octombrie, sportivii vor juca în semifinale și finale. Totodată, accesul spectatorilor va fi liber, în ambele zile de concurs.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE