Ziua porților deschise la Castelul Degenfeld Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 308 Vizualizări

Ziua porților deschise la Castelul Degenfeld

Dacă încă nu aveți planuri pentru duminica aceasta (8 octombrie), atunci vă dăm noi o idee: „Ziua porților deschise la Castelul Degenfeld” din localitatea Cuci, care se va desfășura în intervalul orar 11.00 – 17.00, fiind un eveniment ilariant și o bună modalitate de petrecere a unei duminici alături de familie și/sau prieteni. 

Evenimentul a fost inițiat de Asociația Visit Mureș, în parteneriat cu Asociația AntePortum, Asociația Pro Castellum Degenfeld și Ansamblul Artistic Mureșul (secția maghiară), iar intrarea este liberă. În cadrul evenimentului se vor organiza tururi ghidate în incinta castelului, felurite activități interactive și distractive pentru cei mici, precum și un concert în aer liber. 

“Copiii vor fi invitați să participe la activități creative, activități interactive, ora poveștilor și multe alte activități distractive. Ne-am gândit și la tineret: va exista o zonă cu jocuri de societate, un Escape Room și o zonă de relaxare”, au precizat organizatorii evenimentului pe site-ul visitmures.com.

Există și o latură caritabilă a acestui eveniment, prin intermediul căreia organizatorii urmăresc strângerea unei sume de bani care va fi atribuită pentru acțiuni de mentenanță a castelului. Cum puteți contribui la această cauză nobilă? Cumpărând o porție delicioasă de gulaș tradițional.

Cei interesați sunt invitați să se înregistreze în prealabil, printr-un formular online care poate fi accesat prin link-ul următor: bit.ly/3PwDy0m.

Mădălina ROHAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE