Workshop regional la UMFST Târgu Mureș Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 324 Vizualizări

Workshop regional la UMFST Târgu Mureș

UMFST G.E. Palade Târgu Mureș anunță organizarea, în data de 20 octombrie 2023, a workshop-ului regional cu tema: „Importanța și rolul economiei sănătății în performanța sistemului de sănătate”.  Evenimentul va avea loc online și onsite, începând cu ora 9:30, în Aula Facultății de Economie și Drept din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș (sala C35, etaj 2, str. Livezeni, nr. 69). Participanților li se acordă Certificate de participare.

Workshop-ul se adresează cursanților programului postuniversitar de formare în economia sănătății și personalului instituțiilor publice din domeniul sănătății din regiunile Centru (jud. Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) și Nord-Est (jud. Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui). Evenimentul are scopul de a dezbate subiecte specifice economiei sănătății și de a puncta câteva concluzii privind desfășurarea programului postuniversitar, care să constituie premise pentru dezvoltarea sustenabilă a domeniului economiei sănătății în România, atât prin componenta educațională, cât și prin utilizarea unor tehnici moderne de management, evaluare economică și statistică aplicate în domeniul sănătății.

Workshop-ul este organizat în cadrul proiectului POCU/918/4/8/149892 „Program postuniversitar de formare în economia sănătății [HEALTHESIS]” implementat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE