O nouă oportunitate pentru studenții UMFST Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

O nouă oportunitate pentru studenții UMFST

Studenții pot aplica, până pe 13 octombrie 2023, la programul Leaders Explore Sănătate desfășurat de Fundația Leaders cu sprijinul Servier Pharma. Fundația Leaders alocă 50 de burse de participare pentru tinerii curioși, proactivi, implicați și pasionați de leadership, iar la finalul programului, studenții vor primi o certificare în leadership recunoscută de peste 40 de organizații.

Leaders Explore Sănătate antrenează competențele de leadership ale participanților prin intermediul a 6 ateliere pe subiectele: mentalitate si valori personale, stiluri de comunicare, inteligență emoțională, lucru în echipa, leadership, implementarea de proiecte în comunitate și inspirație.

Leaders Explore Sănătate este primul pas spre dobândirea competențelor cheie de leadership necesare în viitorul parcurs profesional al studenților, potrivit informațiilor furnizate de UMFST G.E. Palade Târgu Mureș. Studenții interesați să afle mai multe detalii și să aplice pentru un loc în Leaders Explore Sănătate sunt invitați să acceseze: www.leaders.ro/sanatate/.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE