4 mureșeni la Campionatul Mondial de Minifotbal Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 607 Vizualizări

4 mureșeni la Campionatul Mondial de Minifotbal

Patru jucători mureșeni au fost convocați în Lotul Național de Minifotbal în vederea participării la WMF World Cup 2023.

Suntem bucuroși să îl felicităm pe antrenorul Virgil Bejenaru și pentru jucătorii de excepție de la echipa Fotbal Club Nova Vita pentru selecția lor în echipa națională a României”, se precizează pe pagina de Facebook a Asociației Județene de Minifotbal Mureș.

Cei patru sportivi care au atins acest nivel sunt Ionuț Neacșa, Mircea Ungur, Andrei Balea și Laszlo Klein.

Campionatul WMF World Cup în care cei patru mureșeni vor reprezenta țara noastră se va desfășura în Emiratele Arabe Unite, la Ras al Khaiman, în perioada 26 octombrie – 4 noiembrie.

Această realizare este o mărturie a talentului, angajamentului și perseverenței pe terenul de minifotbal.

Suntem cu toții alături de ei și ne dorim ca această experiență să fie una memorabilă și plină de succes. Hai să-i susținem cu toții pe acești minunați sportivi și să le transmitem cele mai bune gânduri pentru competiția ce va urma”, se precizează pe pagina asociației.

Potrivit informațiilor regăsite pe Wikipedia, Campionatul Mondial de Minifotbal este o competiție internațională de minifotbal destinată echipelor naționale masculine, reglementat de WMF (Federația Mondială de Minifotbal).

În noiembrie 2013 s-a anunțat că prima ediție a turneului va avea loc în Statele Unite ale Americii în martie 2015. Spre deosebire de Campionatul European de Minifotbal, aici regulamentul nu prevede să se joace finala mică pentru a se decide locul al treilea, loc ce ar asigura medalia de bronz”, se mai precizează pe Wikipedia.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE