Șofer reținut 24 de ore de Poliția Mureș pentru presupuse infracțiuni rutiere Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 519 Vizualizări

Șofer reținut 24 de ore de Poliția Mureș pentru presupuse infracțiuni rutiere

Polițiști ai Secției 3 Poliție Rurală Râciu au reținut joi, 12 octombrie, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Sântana de Mureș, ulterior depistării sale în trafic și constatării flagrante a unor infracțiuni rutiere.

”Mai exact, la data de 11 octombrie, în jurul orei 21.20, polițiștii au oprit pe strada Voinicenilor, în dreptul intersecției cu DC 137 – Bărdești, în localitatea Sântana de Mureș, un autoturism care se deplasa din direcția Târgu Mureș spre Bărdești, condus de bărbatul în cauză. Ulterior stabilirii identității conducătorului auto și în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că acesta figurează cu dreptul de a conduce vehicule suspendat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu are valoare probatorie în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă de polițiști la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea mostrelor biologice necesare stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform sursei citate, în cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar față de bărbatul de 33 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere, pentru 24 de ore.

”Acesta a fost condus și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș, în vederea executării măsurii. La activități au participat și polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Mureș. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unității de parchet competente”, a mai menționat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE