Înfrângere usturătoare în meciul din LNBM Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 112 Vizualizări

Înfrângere usturătoare în meciul din LNBM

Formația baschetului masculin din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a suferit primul eșec pe teren propriu din acest sezon, în meciul din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM). În partida disputată între CSM Târgu Mureș și CS Vâlcea 1924, mureșenii au pierdut în fața adversarilor.

Rezultatul final:

CSM Târgu Mureș – CS Vâlcea 1924: 72-94 (20-18, 21-23, 17-27, 14-26)

Marcatorii echipei au fost: Martinic 18 (2×3), Lowrance 13 (3×3), Sánta 12, Person 9, Gajovic 7 (1×3), Bölöni 3 (1×3), Engi-Rosenfeld 5 (1×3), Peliciuc 3 (1×3) și Borșa 2.

Am concurat cu 6 puncte în primul sfert, dar la final au rămas doar două. Apoi, în sfertul doi ne-am creat un avantaj și mai mare, de 9 puncte (33-24), după care noi am fost cei care ne-am precipitat, am ratat prea ușor și oaspeții s-au apropiat și chiar au egalat cu 6 secunde înainte de sirenă”, se precizează pe pagina de Facebook a CSM.

Potrivit aceleiași surse, sfertul trei s-a desfășurat într-o notă de echilibru, dar în ultimele 150 de secunde sportivii nu au mai găsit drumul spre coș, oaspeții marcând astfel teri triple prin același jucător, Wiliams. Nici începutul ultimului sfert nu i-a ajutat pe mureșeni, deoarece s-au împotmolit la 58 de puncte, iar adversarii au finalizat un run de 18-0.

Jakob Lowrance a fost cel care a reușit să rupă șirul punctelor vâlcene, dar jocul a avut de suferit în continuare.

Antrenorul echipei, George Trif, a oferit un răspuns în urma eșecului, precizând că se poate să ai o zi mai proastă în atac.

Atitudinea pe care am avut-o în partea a doua a meciului este o mare rușine. Sunt zile și zile. Desigur, ei pe relaxarea noastră au prins încredere și au început să joace tot mai bine. Noi am mers din rău în mai rău și din păcate nu ne-am putut ridica. Trebuie să analizăm și să facem o ședință și să vedem ce trebuie să corectăm. Aici nu este vorba de corectat, ci despre atitudine. Sper să rezolvăm această problemă, deoarece nu asta este fața echipei”, a declarat acesta.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE