Un hectar de teren din Parcul Industrial Mureș, în atenția unui investitor misterios Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 604 Vizualizări

Un hectar de teren din Parcul Industrial Mureș, în atenția unui investitor misterios

Aleșii județeni vor decide joi, 26 octombrie, într-o ședință ordinară de lucru, cu privire la oportunitatea mandatării consilierului județean Kedei Pál-Előd, în calitate de reprezentant al Consiliului Judeţean Mureş în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Parc Industrial Mureş SA, să voteze la următoarea ședință a Adunării Generale a Acţionarilor.

Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, document făcut public pe pagina web a Consiliului Județean Mureș, www.cjmures.ro, temele propuse la vot în următoarea ședință a Consiliului de Administrație al SC Parc Industrial Mureș SA vor fi declanșarea procedurii de selecție a membrilor Consiliului de Administrație și aprobarea unor demersuri pentru vânzarea unui imobil-teren în suprafață de 10.669 de metri pătrați, înscris în C.F. sub nr. 53180 Sânpaul.

În cazul în care tranzacția va fi aprobată în respectivă ședință, contractul de vânzare-cumpărare va fi încheiat cu societatea Transilvania A3 Service Logistic SRL, în calitate de cumpărător.

”Facem precizarea că, prin dispozițiilor articolului 32, litera g, din Statutul SC Parc Industrial Mureș SA s-a stabilit atribuția Consiliului de Administrație al societății de a ”aproba operațiunile de cumpărare și vânzare de bunuri, potrivit competențelor aprobate”, se menționează în Raportul de specialitate care însoțește proiectul de hotărâre.

Profil de investitor: un angajat, profit de 7.300 de euro în cinci ani

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Transilvania A3 Service Logistic SRL Chirileu s-a înființat în data de 30 septembrie 2015, are ca obiect de activitate ”Întreținerea și repararea autovehiculelor” și este administrată de către Megyesfalvi Judit Emese, care deține și calitatea de asociat unic. La finalul exercițiului financiar 2022, societatea a raportat următorii indicatori de performanță: cifră de afaceri de 1.019.929 de lei, profit net de 78.729 de lei și un angajat (cifră constantă din anul 2017 încoace).

În ultimii cinci ani, în perioada 2018-2022, SC Transilvania A3 Service Logistic SRL Chirileu a derulat afaceri totale de 2,8 milioane de lei (aproximativ 571.000 de euro) și a obținut un profit net cumulat de 36.255 de lei (circa 7.300 de euro).

Până la data curentă, Megyesfalvi Judit Emese nu a putut fi contactată pentru a oferi detalii suplimentare despre viitoarea tranzacție.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE