Jandarmii mureșeni, în mijlocul elevilor din Pogăceaua și Gurghiu Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 232 Vizualizări

Jandarmii mureșeni, în mijlocul elevilor din Pogăceaua și Gurghiu

Săptămâna „Școala Altfel” reprezintă un bun prilej pentru elevii de a afla despre activitatea unor instituții menite să le asigure liniștea. În acest context se înscrie și vizita jandarmilor Grupării Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș care a avut loc luni, 23 octombrie, în mijlocul elevilor Școlii Gimnaziale Pogăceaua.

„În cadrul programului „Școala Altfel”, am fost în mijlocul a aproximativ 200 de elevi. Am organizat ateliere de prezentare a tehnicii din dotare. Colegii noștri au răspuns întrebărilor și le-au explicat celor mici, cum să rămână în siguranță și să ceară ajutor, când au nevoie. Partea cea mai atractivă a vizitei noastre au fost demonstrațiile de intervenție ale colegilor noștri patrupezi: Ben și Kira! Copiii au fost entuziasmați și ne-au mulțumit, pentru vizită, cu zâmbete largi și cu felicitări adorabile!”, au precizat reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

Marți, 24 octombrie, a venit rândul elevilor Liceului Silvic Gurghiu să-i aibă în mijlocul lor pe jandarmii mureșeni. „Activitățile au fost organizate în Parcul Dendrologic și au vizat intervenția preventivă în domeniul ordinii și siguranței publice, prevenirea consumului de substanțe interzise și alcool și dezvoltarea unei cariere profesionale în Jandarmeria Română”, au precizat reprezentanții Liceului Silvic Gurghiu.

(A.Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE