Mihai-Dan Farcaș, demisie din Consiliul Local Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 604 Vizualizări

Mihai-Dan Farcaș, demisie din Consiliul Local Reghin

Președintele Partidului Forța Dreptei Mureș, Mihai-Dan Farcaș, și-a anunțat demisia joi, 26 octombrie, din funcția de consilier local al municipiului Reghin, unde avea un mandat obținut la alegerile locale din 2020 pe lista Partidului Național Liberal Reghin.

”Pasul înapoi pentru un mare salt: prezent în haine de cetățean! Și pentru 2024? Să fie surpriză! Astăzi, 26 octombrie 2023, cu profund respect pentru fiecare dintre voi și cu un profund respect pentru instituția Consiliului Local, vă anunț decizia mea de a renunța la funcția de consilier local. Această decizie nu a fost luată în grabă, ci după o reflecție îndelungată, punând în balanță ce am reușit să fac și ce pot realiza în continuare în această poziție, având în vedere și obstacolele cu care m-am confruntat. De mai bine de un an, am simțit că eforturile mele sunt îngreunate de o serie de factori externi, de jocuri politice și de personaje care, în loc să colaboreze pentru binele comunității, se ascund în spatele conturilor false, aduc acuze nefondate și încearcă să intimideze prin implicarea diverselor instituții. Sunt convins că această frică și aceste jocuri sunt rezultatul lucrurilor bune pe care le-am realizat pentru comunitate, fără alte așteptări decât binele Reghinului. Și spre frustrarea acelor nemernici, sunt încă de neclintit în obiectivele pe care le-am setat!”, a transmis, prin intermediul unei declarații de presă, Mihai-Dan Farcaș.

”Nu voi abandona ce am construit alături de reghineni pentru un Reghin mai bun”

În mesajul său adresat reghinenilor, Mihai-Dan Farcaș promite că deși a demisionat din funcția de consilier local, va continua ”munca pentru Reghin” din calitatea de cetățean.

”Totuși, m-am gândit mai mult la binele orașului și la modul în care Consiliul Local ar trebui să funcționeze. Este vital ca în cadrul acestuia să existe unitate și solidaritate, pentru a putea aduce rezultatele pe care voi, cetățenii, le așteptați. Reghinul merită un consiliu eficient, fără conflicte și disensiuni interne. În acești trei ani, am avut șansa să cunosc atât părțile bune, cât și cele mai puțin plăcute ale administrației locale. Sunt recunoscător celor care au colaborat cu mine și m-au susținut, și sunt mândru de ceea ce am reușit să realizăm împreună. Am întâlnit persoane pasionate și dedicate muncii lor, dar am identificat și existența unor agende proprii care, de multe ori, au obstrucționat progresul. Cu toate acestea, în lumina dificultăților prezente și a perspectivei viitoare, simt că este timpul să mă retrag și să continui munca pentru Reghin într-o altă capacitate: cetățean! Vă asigur că nu voi abandona ce am construit alături de reghineni pentru un Reghin mai bun. Voi fi aici, alături de voi, ca simplu cetățean, sprijinind viitorii consilieri, viitorii aleși locali, dar și pe autoritățile locale în demersurile lor pentru progres și dezvoltare, prin construcția politică Forța Dreptei Mureș. Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea și sprijinul oferit și sunt aici să continuăm să lucrăm împreună pentru un Reghin mai luminos și mai prosper”, a mai transmis Mihai-Dan Farcaș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE