Animalele de la Zoo Târgu Mureș au sărbătorit în tihnă Halloweenul Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 163 Vizualizări

Animalele de la Zoo Târgu Mureș au sărbătorit în tihnă Halloweenul

Aproape toate animelele de la Grădina Zoologică Târgu Mureș au primit marți, 31 octombrie, cu ocazia Halloween-ului, dovleci sculptați la masa de prânz. Unii locuitori ai grădinii s-au bucurat de cadoul primit, profitând de dovleci prin joacă, mai degrabă decât o masă. Vizitatorii s-au bucurat să vadă cum și animăluțele au sărbătorit, în felul lor, sărbătoarea „înfricoșătoare”.

A fost o zi de neuitat atât pentru vizitatorii cât și pentru locatarii Grădinii Zoologice din Târgu Mureș. Fiecare animal a primit unul sau mai mulți dovleci, sau bostani, cum mai sunt cunoscuți, sculptați care mai de care mai ingenios pentru a sărbătorii Halloweenul. Pentru vizitatori, masa de prânz a patrupedelor a fost un adevărat spectacol.

E o oportunitate extraordinară pentru copii de a intra în contact mai mult sau mai puțin cu animalele sălbatice. Au văzut cum se joacă leii cu bostanii, atmosfera a fost mult mai animată decât de obicei”, a declarat un vizitator.

„Animalele trebuie stimulate”

Unii locatari ai grădinii au devorat de-a dreptul dovlecii primiți, fără să stea prea mult pe gânduri. Însă, alții, precum tigrii și leii au studiat „dubioasele forme” timp îndelungat înainte de a-și înfinge colții în ele. „E important pentru animale că mai stimulăm, fac mai multe activități, se mișcă, primesc niște lucruri neobișnuite. Să fie și pentru ei un feeling de sărbătoare cu Haloween-ul acesta”, explică irector Grădina Zoologică Târgu Mureș, Szántó János, potrivit Știrile ProTv.

Printre exemplarele care s-au bucurat de ospăț cu simț de răspundere s-au numărat suricatele, mandrilii și elefanții. „O jumătate de oră ne-a luat să sculptăm opt bostani pentru mandrili și încă câteva pentru celelalte maimuțe”, a spus una dintre îngrijitoare, Török Zsuzsa.

Lorena PINTILIE

Sursa foto/video: Facebook – Târgu Mureș Zoo & Știrile ProTv

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE