„Ești Minunată”, o expoziție cu și despre feminitate Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

„Ești Minunată”, o expoziție cu și despre feminitate

Expoziția „Ești Minunată”, o poveste despre feminitate și „tonalități ale frumuseții” a avut loc vineri, 3 noiembrie, la Bistro 222 din Târgu Mureș.

Expoziția de fotografie alb-negru a prezentat o poveste unică creată și expusă prin poveștile a 35 de femei unice și speciale.

Proiectul fotografic „Esti Minunată” este o serie de fotografii alb-negru care ilustrează că vârsta este doar un număr și că fiecare persoană poate fi minunată cu o atitudine potrivită. Într-o lume în care frumusețea este adesea definită de standardele de frumusețe, acest proiect își propune să evidențieze frumusețea naturală a doamnelor, indiferent de vârstă.

Fotografiile alb-negru sunt alese pentru a scoate în evidență detalii și expresii, însă și pentru a evidenția contrastul și profunzimea imaginii.

Creativitatea, curiozitatea și îndrăzneala de a explora lucruri noi sunt caracteristicile care au stat la baza acestui proiect fotografic și care încurajează doamnele să își descopere propria frumusețe și să adopte o atitudine pozitivă și încrezătoare în sine.

„Este prima expoziție. Totul a pornit de la un workshop pe care l-am văzut pe internet unde subiectul din imagine era o doamnă tercută de 50 de ani și arăta foarte bine. Nu m-a încântat neapărat imaginea, ci relația care s-a creat între fotograf și model în timpul ședinței foto. Prin numele proiectului am vrut să scot în evidență feminitatea și delicatețea. Participarea la acest proiect a fost liberă. Oricine se înscria, putea veni. Pe majoritatea doamnelor nici nu le cunoșteam. Atunci le-am cunoscut prima dată”, a declarant Alexandru Moldovan, fotograful și creatorul proiectului.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE