Rezultate frumoase la Mondial pentru sportivii de la CSU Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 335 Vizualizări

Rezultate frumoase la Mondial pentru sportivii de la CSU

Campionatul Mondial de Culturism și Fitness IFBB a repezentat o experiență unică pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș, care s-au întors acasă cu rezultate frumoase. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, în Santa Susanna, provincia Barcelona, Spania.

Potrivit CSU, campioana națională Izabella Demény, aflată în primul ei an competițional și-a confirmat calitățile și la nivel mondial, clasându-se pe locul IV la categoria Juniore mici 16-20 ani, 160 centimetri.

Denisa Vodă a arătat munca depusă care i-a fost recompensată de această dată cu locul VI la Fit pairs, într-o categorie extrem de numeroasă.

Totodată, cu o evoluție spectaculoasă și cu multe medalii de aur în palmares, sezonul actual pentru Sergiu Istvan se încheie cu un loc X mondial la categoria Men’s Phisique 182 centimetri.

Recunoscători Federației Române de Culturism și Fitness pentru întreaga susținere, colaboratorilor Pop Paul Alexandru și Radu Crișan, care s-au ocupat de pregătirea competițională a sportivilor și antrenorilor secției noastre de culturism și fitness, Dumitru Cheteleș și Sebastian Popovici, pentru un sezon plin de reușite”, se precizează pe pagina CSU.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Federația Română de Culturism și Fitness

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE