Etapa a VI-a din Superliga mureșeană, plină de emoție Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 222 Vizualizări

Etapa a VI-a din Superliga mureșeană, plină de emoție

Cea de-a VI-a etapă a Superligii mureșene de minifotbal a ajuns la final marți, 7 noiembrie, după ce toate cele patru echipe au jucat.

Primul meci s-a disputat între ACS Portugalia Târgu Mureș și ACS Milu care s-a încheiat cu scorul de 9-6 în favoarea celor de la Portugalia. Pentru ACS Milu au marcat Nagy Szilard, Vasile Ormenișan (trei goluri), Tamási Erhárd și Gabor Norbert, iar pentru echipa câștigătoare au marcat Bogdan Gloaba, Cristian Saxon, Marcel Chiorean, David Potor (două goluri), Sebastian Duca (trei goluri) și Denis Feier.

Cel de-al doilea meci a avut loc imediat după și s-a disputat între ACS Pompierii Mureșeni și AFC Nova Vita, acesta fiind primul meci oficial pentru jucătorii de la Nova Vita, după ce s-au întors acasă Campioni Mondiali. Înainte de meci a existat un moment de premiere a Campionilor Mondiali, fiind întâmpinați cu artificii, flori și diplome.

Meciul din această etapă s-a încheiat cu scoul de 5-2 pentru Nova Vita, cele cinci goluri fiind marcate de Andrei Balea (două goluri), Laurențiu Moț, Iulian Siplăcan și Mircea Ungur.

După această etapă încheiată, ACS Portugalia Târgu Mureș se menține pe prima poziție cu 15 puncte, urmată de AFC Nova Vita cu 13 puncte. Locul III în clasament este ocupat de ACS Pompierii Mureșeni cu 3 puncte, iar pe ultimul loc a rămas ACS Milu cu doar două puncte.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE