Program de recuperare vizând integrarea socială Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 103 Vizualizări

Program de recuperare vizând integrarea socială

Integrarea socială este conceptul-cheie pe baza căruia s-a fundamentat noua acțiune inițiată de Asociația Pro Autism,  intitulată „Ziua Porților Deschise”, care se va organiza în prima zi de marți a fiecărei luni, începând cu luna Decembrie a anului curent, în intervalul orar 10:00-17:00.  Asociația Pro Autism activează din anul 2016, oferind servicii de Evaluare, PPI- Plan de interventie personalizat, Terapie Senzorială, Logopedie, Terapie Comportamentală Aplicată- ABA, iar principalele finalități pe care reprezentanții asociației le urmăresc sunt creșterea încrederii în propria persoană și dezvolatarea personală a copiilor preşcolari, şcolari şi a adulţilor în vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii acestora. 

 Inițiativa „Ziua Porților Deschise” are ca scop sprijinirea copiilor care se confruntă cu probleme din sfera autismului, dar și a părinților acestor copii, punându-le dispoziție un program de recuperare a cărui finalitate este integrarea cu succes în viața socială.

 Prin această inițiativă, centrul educațional KidSTART, aflat sub egida Asociației Pro Autism, își deschide larg porțile spre a-i pofti înăuntru pe toți cei interesați de serviciile pe care această instituție le oferă. „Centrul nostru educațional vine în ajutorul familiilor cu copii speciali pentru a-i sprijini, recupera și pentru a-i ajuta să se integreze în societate. Urmând programele noastre terapeutice, acești copii pot deveni adulți integrați cu succes în comunitate. Oferim servicii corespunzătoare nevoilor beneficiarilor, în baza unui plan de intervenție elaborat pentru fiecare copil. Realizăm monitorizarea evoluției beneficiarului, în urma aplicării planului personalizat de intervenție. Centrul nostru lucrează pe platforma AutismON care ne ajută mult în terapie, pentru crearea planului de intervenție și pentru exercițiile suplimentare făcute de părinți acasă” , a precizat Codruța Sălcudean, coordonatoarea centrului KidSTART.

Cei interesați de serviciile Asociației Pro Autism sunt așteptați în prima zi de marți a fiecărei luni la sediul centrului KidSTART, situat în localitatea Sântana de Mureș, strada Cimitirului, nr. 523. Pentru programări și alte informații reprezentative, cei interesați îi pot contacta pe reprezentanții asociației la numărul de telefon 0748982620, sau pe următoarea adresă de e-mail: office@kidstart.eu

Mădălina ROHAN

Sursa foto: pagina de facebook a Asociației Pro Autism

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE