Doi tineri din Band, arestați pentru furt calificat din locuințe Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 720 Vizualizări

Doi tineri din Band, arestați pentru furt calificat din locuințe

În cursul zilei deluni, 13 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Band au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară și trei mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal având ca obiect infracțiunile de furt calificat și distrugere.

În urma perchezițiilor, au fost identificate produse electronice (televizor, boxe telefoane mobile, etc.), provenite din săvârșirea mai multor furturi din locuințe din Band. Totodată, cu ocazia perchezițiilor, la una dintre locații, a fost identificată o armă cu aer comprimat calibru 4,5mm, din categoria armelor neletale supuse autorizării, precum și 200 de proiectile tip diabol, destinate armei. Față de doi tineri din Band a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. La data de 14 noiembrie 2023, instanța de judecată a dispus față de aceștia măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Cercetările sunt continuate pentru furt calificat, distrugere, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, pentru probarea întregii activități infracționale.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureș. Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

(L.P.)

Sursa foto: Inquam Photos & IPJ Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE