VIDEO: Se apropie Sărbătorile de Iarnă! S-a montat deja bradul de Crăciun din centrul municipiului Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1570 Vizualizări

VIDEO: Se apropie Sărbătorile de Iarnă! S-a montat deja bradul de Crăciun din centrul municipiului Târgu Mureș

Se apropie sărbătorile de iarnă cu repeziciune, iar în Târgu Mureș au început deja, de mai bine de o săptămână, pregătirile pentru acestea. Miercuri, 22 noiembrie, s-a montat inclusiv bradul de Crăciun în centrul orașului, în Piața Teatrului din municipiu.

Bradul impunător, de aproximativ 15 metri, a fost amplasat miercuri în Piața Teatrului, acolo unde va avea loc tradiționalul Târg de Crăciun. Și anul acesta, ca și în cel precedent, târgumureșenii se vor putea bucura de zeci de tarabe și căsuțe cu tematici de sărbători ce vor fi amplasate atât în Piața Teatrului, cât și vizavi, de-a lungul Pieței Trandafirilor.

Bradul de Crăciun de anul acesta a fost construit cu dibăcie pe un cadru metalic, fiind ulterior umplut cu o sumedenie de crenguțe de cetină care dau un aspect natural construcției. Acesta va fi decorat cu LED-uri albastre și albe, adăugându-se mai apoi decorațiuni specifice sărbătorilor din sezonul rece, precum moșuleți, oameni de turtă dulce și fulgi de nea. De asemenea, centrul orașului va fi împânzit de luminițe și ghirlande luminoase și diverse figurine de dimensiuni copleșitoare, cum ar fi reni, oameni de zăpadă și îngerași.

Deocamdată, administrația locală nu a dezvăluit ziua în care iluminatul festiv stradal va fi aprins, iar data exactă a deschiderii târgului de Crăciun din municipiul Târgu Mureș încă nu se cunoaște.

Lorena PINTILIE

Foto/video: Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE