Home / Slider / Se prelungește data privind transmiterea rezultatelor sportive
Metal medals with tricolor ribbon in closeup

Se prelungește data privind transmiterea rezultatelor sportive

Distribuie

Direcția Județeană de Sport Mureș a informat luni, 27 noiembrie, printr-un comunicat de presă transmis că data privind transmiterea rezultatelor sportive se prelungește până la data de 19 decembrie, ora 16:00, datorită competițiilor naționale și internaționale aflate încă în curs de derulare.

„Pe această cale rugăm structurile sportive legal construite să ne trimită rezultatele oficiale de la competiții naționale și internaționale, până la data de 19 decembrie 2023, ora 16:00, la adresa de email: djs.mures@sport.gov.ro sau prin poștă pe suport de hârtie la sediul instituției: str. Parc Sportiv Municipal, Sala Sporturilor din Târgu Mureș. Pentru verificarea și confirmarea rezultatelor depuse, vă rugăm insistent a ne comunica adresele web sau contactele (federațiilor de specialitate). Unde este cazul trebuie să fim anunțați de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimați.

Clasamentul se va face cu sportivii legitimați doar la structurile sportive din județul Mureș cu rezultate deosebile la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale, cupele mondiale, europene (se iau în considerare doar rezultatele finale, rezultatele pe etapele de cupe nu se iau în considerare), jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori și cadeți.

Clasamentul sportivilor se va face pe bază de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului si Sportului. Sistemul de atribuire a punctelor se face în raport cu rezultatele sportive obținute doar la competițiile sus menționate”, se arată în textul comunicatului de presă.

(D.C.)

Sursa foto: depositphotos.com


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: 20 de hectare de miriște și vegetație uscată arse într-un incendiu, lângă Scaunul Domnului

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin și ai Punctului de Lucru Deda au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.