Femeie înecată în râul Mureș, la Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 817 Vizualizări

Femeie înecată în râul Mureș, la Luduș

Pompieri din cadrul Detașamentului Târnăveni și Punctului de Lucru Luduș au intervenit marți, 28 noiembrie, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, precum și cu barca pneumatică, în localitatea Luduș, pentru extragerea unei persoane înecate în râul Mureș.

”Pompierii acționează în aceste momente pentru lansarea bărcii pneumatice la apă și preluarea persoanei pentru a fi evaluată medical, care din primele informații ar fi decedată. Revenim cu detalii”, a informat sg. maj. Georgiana Oltean.

”Victima de sex feminin, în vârstă de aproximativ 63 de ani, a fost extrasă din apă de către echipajele de intervenție. Din nefericire, aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarată decedată la fața locului”, a completat sg. maj. Georgiana Oltean.

UPDATE

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Luduș au fost sesizați marți, 28 noiembrie, în jurul orei 10.00, cu privire la prezența unei persoane înecate în râul Mureș, în zona barajului de la ieșirea spre localitatea Chețani. ”La fața locului, s-au deplasat reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pentru scoaterea cadavrului din apă, precum și polițiști de investigații criminale pentru efectuarea de activități specifice de cercetare penală. În urma verificărilor efectuate, a fost stabilită identitatea persoanei găsite înecate, fiind vorba de o femeie, de 60 de ani, din Luduș. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș. (S.T.)

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE