Zilele Universității la UMFST Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 178 Vizualizări

Zilele Universității la UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează, în perioada 11-15 decembrie 2023, Zilele Universității, un eveniment cu tradiție, o sărbătoare a comunității academice, un prilej de a celebra performanța academică.

Zilele UMFST G.E. Palade Târgu Mureș cuprind peste 75 de evenimente științifice, sociale și cultural-artistice, lansări de carte, simpozioane, workshop-uri în domeniile Sănătate, Științe și Tehnologie, prezentări orale și demonstrații practice, expoziție de arhitectură și un atelier de creație jurnalistică.

Printre evenimentele din cadrul Zilelor UMFST se regăsesc: Conferința internațională a doctoranzilor și tinerilor doctori, Sesiunea științifică a cadrelor didactice, decernarea titlului de Doctor Honoris Causa și a Diplomei de onoare „Dr. Petre Muscă”, prelegere despre viața și personalitatea savantului George Emil Palade, Cursul Comitetului pentru Educație Europeană în Anestezie, inaugurarea Centrului de Excelență în Farmacovigilență la Facultatea de Farmacie, Conferința „Abordări actuale în reabilitarea orală complexă”, Memorial lecture George Simu, Industria 4.0 și calitatea inteligenta cu suport digital și ecologic, concursul studențesc de comunicări științifice „Tudor Drăganu”, concertul anual studențesc de colinde și Gala UMFST, potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al UMFST.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE