Home / Invatamant / Zilele Universității la UMFST

Zilele Universității la UMFST

Distribuie

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează, în perioada 11-15 decembrie 2023, Zilele Universității, un eveniment cu tradiție, o sărbătoare a comunității academice, un prilej de a celebra performanța academică.

Zilele UMFST G.E. Palade Târgu Mureș cuprind peste 75 de evenimente științifice, sociale și cultural-artistice, lansări de carte, simpozioane, workshop-uri în domeniile Sănătate, Științe și Tehnologie, prezentări orale și demonstrații practice, expoziție de arhitectură și un atelier de creație jurnalistică.

Printre evenimentele din cadrul Zilelor UMFST se regăsesc: Conferința internațională a doctoranzilor și tinerilor doctori, Sesiunea științifică a cadrelor didactice, decernarea titlului de Doctor Honoris Causa și a Diplomei de onoare „Dr. Petre Muscă”, prelegere despre viața și personalitatea savantului George Emil Palade, Cursul Comitetului pentru Educație Europeană în Anestezie, inaugurarea Centrului de Excelență în Farmacovigilență la Facultatea de Farmacie, Conferința „Abordări actuale în reabilitarea orală complexă”, Memorial lecture George Simu, Industria 4.0 și calitatea inteligenta cu suport digital și ecologic, concursul studențesc de comunicări științifice „Tudor Drăganu”, concertul anual studențesc de colinde și Gala UMFST, potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al UMFST.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Milvus. Finalizarea proiectului a 4 planuri de management pentru 4 arii protejate Natura 2000 de-a lungul râului Mureș

Distribuie Asociația „Grupul Milvus” în calitatea de lider de proiect, în parteneriat cu PROPARK – …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.