Ce profil de candidat la Primăria Târgu Mureș susține USR Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 837 Vizualizări

Ce profil de candidat la Primăria Târgu Mureș susține USR Mureș

Deputatul Adrian Giurgiu (USR) a anunțat miercuri, 29 noiembrie, cu prilejul unei conferințe de presă organizată la sediul USR Mureș, că formațiunea politică pe care o reprezintă va susține la alegerile locale din anul 2024 pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș un candidat care va avea un ”program asumat”.

Totodată, deputatul Adrian Giurgiu a precizat că pentru a beneficia de susținerea USR viitorul candidat la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș va trebui ”își asume anumite măsuri pentru cetățeni” și să fie interesat ”să implementeze pe bune măsuri pentru comunitate.”

Referindu-se la identificarea unui candidat care să fie susținut de mai multe forțe politice, deputatul Adrian Giurgiu a arătat că USR Mureș este deschisă la discuții cu alte formațiuni politice locale, altele decât AUR.

”Noi vom susține candidați care își asumă anumite măsuri pentru cetățeni. Avem discuții cu aproape toate partidele politice, mai puțin cu AUR, și este un motiv foarte clar: noi nu suntem adepții Rusiei, noi nu vrem să ieșim din Europa și nu vrem să avem niciun fel de colaborare cu astfel de partide care susțin astfel de demersuri. În schimb, noi suntem în discuții pentru a găsi candidați care vor să implementeze pe bune măsuri pentru comunitate. Ne interesează viața târgumureșenilor, indiferent dacă sunt români, maghiari, romi, germani; circulăm pe aceleași drumuri, toți avem nevoie de Centură, toți respirăm un aer poluat pentru că avem trafic în oraș și traficul nu este scos în afara orașului, pe centurile ocolitoare. Și asta trebuie să facă un viitor primar. Da, măsurile trebuie să fie foarte clare și programul de guvernare al unui viitor primar trebuie să fie unul asumat. Nu vreau să intru atât de mult în lupta politică și în calculele preelectorale, pe mine mă interesează felul în care este administrat acest oraș”, a afirmat deputatul Adrian Giurgiu, care deține și funcția de președinte al USR Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE