Home / Invatamant / Dotări moderne pentru Școala Gimnazială din Acățari

Dotări moderne pentru Școala Gimnazială din Acățari

Distribuie

Primăria Comunei Acățari a demarat, în data de 23 noiembrie 2023, o licitație estimată la valoarea de 498.776 de lei, fără TVA, pentru furnizare de echipamente IT necesare proiectului ”Modernizarea infrastructurii educaționale și a dotărilor aferente pentru unitățile de învățământ preuniversitare din comuna Acățari”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Caietului de sarcini al licitației, document aprobat de către Osváth Csaba, primarul comunei Acățari, unitatea de învățământ beneficiară a dotărilor din cadrul proiectului este Școala Gimnazială Acățari din localitatea Acățari, iar obiectivul general al proiectului îl reprezintă asigurarea condițiilor optime de derulare a procesului educațional și educativ-instructiv în conformitate cu standardele și normativele aflate în vigoare, în vederea creșterii capacității de reziliență a sistemului educațional prin modernizarea infrastructurii educaționale și a dotărilor, pentru asigurarea unui proces educațional de calitate, modern și incluziv la nivelul comunei.

”Obiectivele specifice ale proiectului sunt: dotarea laboratorului de informatică prin achiziționarea de echipamente IT moderne, digitalizarea mediului de învățare prin achiziționarea unor echipamente informatice necesare procesului didactic, dotarea cu mobilier a sălilor de clasă, prin achiziționarea de mobilier specific, echiparea laboratoarelor de științe și cabinet activități sportive cu mobilier specific și materiale didactice specifice”, se menționează în document.

Investiția este finanțată prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență, durata contractului va fi de patru luni, iar termenul limită pentru trimiterea ofertelor este 5 decembrie 2023, ora 15.00.

Echipamente care vor fi achiziționate:

– Pentru laboratorul de informatică: tablă interactivă (o bucată), suport pentru display interactiv (o bucată), sistem desktop plus monitor (28 de bucăți), sistem sunet (o bucată), multifuncțională (o bucată), cameră videoconferință (o bucată), router wi-fi (o bucată).

– Pentru săli de clasă: tablă interactivă (18 bucăți), suport pentru display interactiv (18 bucăți), sistem all-in-one (18 bucăți), sistem sunet (18 bucăți), multifuncțională (18 bucăți), cameră videoconferință (18 bucăți), scaner documente portabil (18 bucăți).

– Pentru laboratorul de științe: tablă interactivă (o bucată), suport pentru display interactiv (o bucată), sistem all-in-one (o bucată), sistem sunet (o bucată).

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Instalație electrică din Târgu Mureș, aflată într-un canal tehnologic, cuprinsă de flăcări

Distribuie Pompierii mureșeni au intervenit miercuri, 28 februarie, seara, la un incendiu izbucnit la nivelul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.