Falimentul acționarului majoritar al Romcab suspendat provizoriu de Curtea de Apel Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1625 Vizualizări

Falimentul acționarului majoritar al Romcab suspendat provizoriu de Curtea de Apel Târgu Mureș

Administratorul special al SC Romcab SA Târgu Mureș, Zoltan Prosszer (foto), a anunțat, în data de 29 noiembrie 2023, prin intermediul unui comunicat de presă făcut public pe pagina web a Bursei de Valori București, www.bvb.ro, că ”la data de 28 noiembrie 2023 Curtea de Apel Târgu Mureș a admis Cererea de suspendare provizorie a efectelor Sentinței nr. 276/16 noiembrie 2023 pronunțată de Tribunalul Specializat Mureș în dosarul nr. 119/1371/2017 prin care s-a dispus intrarea în procedura generală a falimentului a SC Sadalbari SRL, acționarul majoritar al Romcab SA.”

”Redăm mai jos soluția, așa cum aceasta a fost publicată pe Portalul instanțelor de judecată: ,,Admite cererea de suspendare provizorie formulată de Sadalbari SRL, în reorganizare judiciară, prin administrator special în contradictoriu cu AJFP Mureș. Dispune suspendarea provizorie a Sentinței nr. 276/16 noiembrie 2023 pronunțată de Tribunalul Specializat Mures în dosarul nr. 119/1371/2017 până la soluționarea cererii de suspendare a executării formulate în cadrul cererii de apel îndreptate împotriva acestei hotărâri. Fără cale de atac”, a informat administratorul special al SC Romcab SA Târgu Mureș, societate aflată în reorganizare judiciară.

Reamintim cititorilor că la data de 30 iunie 2023, SC Romcab SA Târgu Mureș avea următoarea structură a acționariatului: 89,758% – SC Sadalbari SRL Târgu Mureș, 8,931% – persoane fizice și 1,310% – persoane juridice.

În ceea ce privește societatea Sadalbari SRL Târgu Mureș, potrivit portalului www.listafirme.ro, aceasta este deținută de SC Motoplus Paneuro SRL (92%; care are un acționar unic, Adela Ioana Albu), compania cipriotă Amberyce Ltd (6%) și Zoltan Prosszer (2%).

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE