Se deschide Târgul anual de Crăciun din Târgu Mureș! Vezi ce surprize îi așteaptă pe cei mici Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5879 Vizualizări

Se deschide Târgul anual de Crăciun din Târgu Mureș! Vezi ce surprize îi așteaptă pe cei mici

Se deschide Târgul anual de Crăciun din Târgu Mureș! Târgumureșenii sunt așteptați începând cu data de luni, 4 decembrie, în Piața Teatrului pentru a se bucura de venirea sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, căsuțele pline cu bunătăți vor ocupa toată Piața Teatrului și vor fi așezate simandicos în jurul bradului de Crăciun.

Tradiționalele căsuțe din lemn din jurul bradului vor găzdui o gamă largă de produse handmade specifice sărbătorilor din care vizitatorii pot alege cadoul perfect pentru cei dragi. De la globuri personalizate, obiecte vestimentare cu motive de Crăciun și până la decorațiuni speciale vor fi expuse spre vânzare în cadrul târgului. Pe lângă varietatea de cadouri artizanale, producătorii vor oferi și delicatese pregătite cu grijă pentru cei prezenți. Anul acesta vor fi construite nu mjai puțin de 37 de căsuțe din lemn care găzduiesc aproximativ 45 de artizani și producători locali și nu numai. 13 rulote cu bunătăți tradiționale și băuturi calde vor fi amplasate, de asemenea, în interiorul târgului.

Bucurie nemărginită pentru cei mici

Pe lângă căsuțele din lemn amplasate în centrul orașului va exista anul acesta o noutate, menită să îi bucure, în special, pe cei mici. În fața Teatrului vor fi amplasate, pe lângî rulote, un carusel, dar și trenulețul lui Moș Crăciun, spre bucuria și zâmbetele copiilor.

Chiar dacă Târgul de Crăciun se va deschide astăzi, 4 decembrie, iar tradiționala aprindere a luminilor festive va avea loc marți, 5 decembrie, începând cu ora 18:00. Pentru copii, vestea bună este că, între 4 și 23 decembrie, îl vor putea întâlni pe Moș Crăciun în fiecare zi. Moșul va sosi cu sania și le va oferi celor mici ocazia de a-și împărtăși dorințele cele mai secrete, dar și să se fotografieze cu bătrânelul cu barbă sură. Moșul va avea și o Căsuță secretă, langa Turnul Franciscanilor, unde copiii îl vor putea căuta.

Anul acesta, Târgul de Crăciun este organizat de Asociația Mercur Creativ din resurse proprii și sponsorizări, fără finațare publică. Primăria Târgu Mureș este partener în organizarea acestui eveniment, dar nu contribuie financiar din cauza restricțiilor impuse de ordonanța de urgență adoptată pe 27 octombrie. Cu toate acestea, în cadrul târgului, care durează o lună, nu vor lipsi surprizele, jocurile online și proiecțiile festive, așa că merită să vizitați Piața Teatrului de mai multe ori, în următoarele săptămâni. De asemenea, îi așteptăm pe colindători pentru a cânta împreună colinde și cântece de iarnă în jurul bradului de Crăciun din Târgu Mureș.

(L.P.)

Sursa foto: Facebook – Târgul de Crăciun Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE