Decernarea Premiilor Papiu și lansarea Anuarului Colegiului Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 793 Vizualizări

Decernarea Premiilor Papiu și lansarea Anuarului Colegiului

Sala festivă a Colegiului Național ”Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș a găzduit, astăzi, 6 decembrie, de la ora 12.30,  Decernarea Premiilor Papiu și lansarea Anuarului Colegiului, două evenimente înscrise în seria activităților din ”Săptămâna generozității.”

”În fiecare toamnă, Colegiul Național Al.Papiu Ilarian se umple de nostalgia anilor care s-au scurs de la înființarea școlii. Acum, 104 e numărul nostru. O fi mult, o fi puțin în istoria unei școli, nu știu ce să spun, dar știu cu siguranță că de peste un secol , colegiul nostru reprezintă O VOCE în această țară. O voce cu multe tonalități pe care mi-a fost întotdeauna drag să o ascult. O voce elegantă, specifică celor inteligenți care, de la un an la altul, a devenit tot mai articulată, făcându-mă să realizez cât de frumos cresc și, mai important, cât de frumos se clădesc elevii noștri”, a menționat Cristina Someșan, directorul Colegiului.

Anuarul Colegiului, detaliază participarea elevilor și profesorilor la diverse concursuri și olimpiade, evidențiind realizările lor. Anuarul va păstra amintirea fiecărui elev și profesor din anul școlar precedent, cu mențiunea participării la concursuri și destinația academică a celor ce au absolvit clasa a XII-a.

”Anuarul care marchează anul școlar 2022-2023 este unul care cuprinde activitățile și rezultatele pe care elevii Colegiului le-au înregistrat în primul an după pandmeie. Poate că efectele acestei pandemii nu sunt nici acum vizibile din punct de vedere emoțional, dar trebuie să recunoaștem că ele există și că ele trebuie luate în considerare atunci când traversăm situații mai deosebite. Iar părinții s-au confruntat cu astfel de situații și au reușit să găsească în colaborare cu profesorii și managementul școlii cele mai potrivite soluții, astfel încțt copiii să se simtă protejați”, a menționat în introducerea Anuarului, Ovidiu Maior, reprezentant al părinților.

În cadrul evenimentului, pentru rezultate academice au fost premiați 62 de elevi, pentru performanțe școlare 36 de elevi, iar pentru activități extrașcolare 19 elevi.

“Săptămâna Generozității” se va încheia vineri, prin organizarea Balului alb cu scop caritabil, unde fondurile strânse vor fi direcționate către achiziționarea de rechizite destinate copiilor din casele de copii din Ceuașu de Câmpie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE