Investiție de 1,5 milioane de lei pentru dotarea Școlii Gimnaziale Ibănești Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

Investiție de 1,5 milioane de lei pentru dotarea Școlii Gimnaziale Ibănești

Conducerea Primăriei Comunei Ibănești, instituție condusă de către primarul Dan Vasile Dumitru (foto), a anunțat, recent, implementarea proiectului ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente IT a Școlii Gimnaziale Ibănești”. Proiectul are valoarea totală de 1.577.515 de lei, inclusiv TVA, și este finanțat prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație.

”Obiectivul general al proiectului îl reprezintă asigurarea condițiilor optime de derulare a procesului educațional și instructiv-educativ a Școlii Gimnaziale Ibănești”, se menționează într-un comunicat de presă.

Concret, în cadrul proiectului laboratorul de informatică va fi dotat cu echipamente specifice și mobilier, 25 de săli de clasă vor fi dotate cu echipamente TIC și mobilier, laboratoarele de chimie, fizică și biologie vor fi dotate cu mobilier și materiale didactice și digitale, iar sala de sport va fi dotată cu echipamnte și materiale didactice.

Perioada de implementare a proiectului este de la data de 20 septembrie 2023 până cel târziu la data de 31 decembrie 2024.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE