FC ASA Târgu Mureș: Rezultatele sportive ale acestui an Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

FC ASA Târgu Mureș: Rezultatele sportive ale acestui an

Cum anul 2023 se apropie de final, conducerea FC ASA Târgu Mureș a anunțat pe pagina lor de Facebook, toate reușitele din acest an calendarisric și tot ceea ce a însemnat pentru ei această perioadă.

„Campioni județeni la categoria U17 cu echipa pregătită de Marius Olaru. Am reprezentat cu succes județul la faza națională a competiției, fiind la un pas de semifinalele competiției. Astăzi, grupa își continuă activitatea, evoluând la categoria U19, iar la finalul turului, ocupă locul I în campionatul județean. Evoluăm în competițiile de juniori la categoriile U19, U17, U15 și U11, iar micuții noștri campioni de la grupele U7 (2016, 2017, 2018) își pregătesc forțele în numeroase competiții destinate acestor categorii de vârstă”, se precizează pe pagina clubului.

Echipa de seniori, la un pas de câștigarea campionatului

„La nivelul echipei de seniori, după 2 ani de amăgiri, reușim să terminăm prima parte a campionatului pe locul I (Liga IV Elite – Seria 2) și putem, în sfârșit, să ne luptăm cu șanse reale la câștigarea campionatului. Echipa de seniori a trecut în vara acestui an printr-un amplu proces de reconstrucție, iar pe lângă cei câțiva jucatori cu experiență din lot (Darius Ghirca, Paul Pop, Alpar Birtalan, Marcel Chiorean sau Demian Nicusor) am ales să dăm credit tinerilor jucători târgumureșeni”, se arată pe pagina clubului.

Cel mai tânăr lot, cu pași spre fotbalul juvenil

„În lotul echipei de seniori s-au regăsit în acest sezon mai mulți juniori care s-au alăturat clubului nostru în anul 2021 și care au primit în tot acest timp susținerea noastră pentru a face pasul spre echipa de seniori ( Gabriel Avram – 17 ani, Ionuț Riga – 17 ani, Zsolt Ivacson – 17 ani, Sergiu Negrea – 17 ani, Patrick Chertes – 18 ani, Radu Văidean – 18 ani). Lotul a fost completat cu alți jucători U21 (Ardelean Ciprian – 19 ani, Vlad Lupu – 18 ani, Radu Tanian – 19 ani, Bogdan Chirtes – 21 ani, Greu Cristian – 20 ani, Denis Feier – 20 ani, Robert Csepan – 17 ani). Avem cel mai tânăr lot și suntem mândri de rezultatele obținute până acum. Vom continua să dăm credit tinerilor jucători și să le oferim posibilitatea de a face pasul de la fotbalul juvenil, la fotbalul mare”, se mai precizează în anunț.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook – FC ASA Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE