Fără firmă de deszăpezire în Târgu Mureș! Ce spune conducerea municipiului Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1836 Vizualizări

Fără firmă de deszăpezire în Târgu Mureș! Ce spune conducerea municipiului

După ce mai multe autobuze au rămas blocate în stația de pe strada Gheorghe Marinescu, în fața Spitalului Clinic de Urgență Mureș, din pricina zăpezii și  poleiului format peste noapte, conducerea orașului a anunțat că nu există contract cu o firmă de deszăpezire, potrivit punctul.ro.

Miercuri dimineața, 15 autobuze au rămas blocate în stația de pe strada Gheorghe Marinescu din pricina poleiului format pe partea carosabilului. Utilajele de deszăpezire și-au făcut apariție pe traseul acestora abia după o oră și jumătate, timp în care, șoferii de transport public în comun au refuzat să urce pe strada plină de gheață.

Administrația Domeniului Public coordonează la acest moment, în sistem de urgență, operațiunile de deszăpezire si împrăștiere a materialului antiderapant pe toate străzile aflate în pantă, pe poduri, și pe străzile de importanță majoră din întreg orașul, cu ajutorul utilajelor de la Sere. Aceasta va dura până când noul operator, desemnat prin procedura NFP, va începe contractul. 300 de tone de nisip și 300 de tone de sare sunt împrăștiate pentru asigurarea condițiilor normale de trafic. De asemenea, municipalitatea a amplasat în 22 de locații din oraș lădițe cu material antiderapant”, a transmis conducerea municipiului Târgu Mureș.

Târgu Mureș a organizat licitația pentru desemnarea unui nou operator de deszăpezire. A fost desemnat un câștigător, iar în prezent ne aflăm în perioada de contestații. Până la finalizarea procedurilor și desemnarea oficială a noului operator, pentru asigurarea serviciului s-a pornit o negociere în sistem NFP cu o firmă, care are o perioadă de mobilizare de 3 zile. Contractul va fi semnat, cel mai probabil, săptămâna următoare”, a adăugat aceasta.

(L.P.)

Sursa foto: Grupul de Facebook – Esti din Targu Mures daca…

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE