Colindători, primiți cum se cuvine la Muzeul Județean Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 92 Vizualizări

Colindători, primiți cum se cuvine la Muzeul Județean Mureș

Mai mulți colindători, beneficiari ai Centrului de Zi Atrium – Fundația Transilvană Alpha, au adus farmecul Crăciunului prin urările de bine și colindele specifice cântate cu drag în pragul sărbătorilor celor de la Muzeul Județean Mureș, Secția de Etnografie și Artă populară.

Vestirea venirii Crăciunului nu a rămas nerăsplătită, colindătorii fiind întâmpinați cu băuturi calde și dulciuri, oferite în semn de mulțumire. Vestitorii sărbătorilor au primit covrigi și portocale, așa cum se făcea în vremurile de demult, atunci când gazdele primeau în pragul casei colindători și le ofereau la schimb nuci, mere, covrigi și prăjitură.

Colindele Crăciunului se aud în prag de sărbători la Secția de Etnografie și Artă Populară. Mulțumim pentru recitalul de colinde susținut miercuri, 20 decembrie, de către inimoșii beneficiari ai Centrului de Zi Atrium – Fundaţia Transilvană Alpha! Sărbătorile de iarnă sunt cu adevărat mai frumoase atunci când suntem înconjurați de tradiție și bucurie”, au transmis reprezentanții Muzeului Județean Mureș.

Lorena PINTILIE

Sursa foto: Muzeul Județean Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE