VIDEO – Vezi cum se circulă pe tronsonul Chețani-Câmpia Turzii, deschis spre circulație astăzi Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 647 Vizualizări

VIDEO – Vezi cum se circulă pe tronsonul Chețani-Câmpia Turzii, deschis spre circulație astăzi

Joi, 21 decembrie, înainte cu câteva ore de deschiderea oficială a tronsonului Chețani-Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania (A3), Secretarul de stat al Ministerului Transportului și Infrastructurii, Irinel Ionel Scriosteanu, a publicat pe pagina sa de Facebook un video rpin care arată cum se va circula pe tronsonul mai sus menționat după deschiderea sa.

 „Așa cum v-am obișnuit înainte de darea în trafic a unui proiect de infrastructură rutieră, vă prezint o simulare de parcurs a traseului ultimului lot din secțiunea Târgu Mureș – Cluj a Autostrăzii Transilvaniei A3. Este vorba despre lotul 3, Chețani-Câmpia Turzii, care odată cu deschiderea acestuia, ne va permite să circulăm de la Târgu Mureș la Cluj numai pe autostradă, pe o lungime de 113 km, dar și până la Sibiu sau Deva, prin conexiunea cu Autostrada Sebeș-Turda A10 și Autostrada A1. Parcurgem cu mașina traseul dinspre Chețani spre Câmpia Turzii, respectiv porțiunea de 15,7 km, pe care o vom da în trafic astăzi, începând cu ora 15:00.  Comisia de recepție a finalizat procedura și a închis procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor, ceea ce permite darea în trafic a acestui tronson în condiții de siguranță”, a scris secretarul de stat pe pagina sa de Facebook, alături de video-ul demonstrativ intitulat „Simulare de parcurs pe lotul din Autostrada Transilvaniei A3, pe care îl dăm astăzi în trafic”.

Reamintim că, se deschide tronsonul Chețani-Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania (A3) joi, 21 decembrie, în jurul orei 15:00. Cei 15,7 kilometri de autostradă vor fi deschiși spre circulație cu 9 luni mai repede față de data prevăzută în contract.

Tronsonul care se va deschide joi este a doua secțiune a Autostrăzii Transilvania pe care se deschide circulația în anul 2023, după ce, în luna septembrie, s-au mai dat în folosință cei 13,55 km dintre Nușfalău și Suplacu de Barcău. Astfel că, după deschidere, se va circula în regim de autostradă pe 133 de kilometri din A3, fără întrerupere, între Nădășelu și Târgu Mureș. Tot pe autostradă, se va circula între municipiul Târgu Mureș și Holdea, pe o lungime de 245 km, pe traseul Autostrăzii Transilvania A3 (Târgu Mureș-Turda), A10 (Turda-sebeș) și A1 (Sebeș-Holdea). 

Lorena PINTILIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE