Un viceprimar mureșean se alătură partidului Forța Dreptei Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 316 Vizualizări

Un viceprimar mureșean se alătură partidului Forța Dreptei

Viceprimarul comunei Chețani, independentul Cornel Ilea, s-a înscris, în urmă cu câteva zile, în partidul Forța Dreptei și a devenit președintele organizației locale.

Potrivit Biroului de presă al Forța Dreptei Mureș, Cornel Ilea este ”unul dintre cei mai buni specialiști în administrația locală din județul Mureș”, iar înscrierea în formațiunea politică fondată de fostul prim-ministru Ludovic Orban s-a produs ”chiar în ziua în care a fost deschisă circulației Autostrada Chețani – Câmpia Turzii.”

”Salut decizia domnului Cornel Ilea. El este primul viceprimar care se înscrie în Forța Dreptei. Partidul nostru a fost fondat după alegerile parlamentare. De aceea, din cauza restricțiilor legale, ni se pot alătura doar aleșii locali independenți. Însă gestul domnului Cornel Ilea, care s-a înscris în formațiunea noastră politică, arată că românii au mare încredere că Alianța Dreapta Unită va câștiga alegerile și va pune capăt monstruoasei coaliții care a preluat puterea dintr-un capriciu al chiriașului de la Cotroceni. De astăzi, la Chețani, Forța Dreptei își va tura motoarele pentru a porni pe autostrada simbolică pe care pornim pentru a duce România acolo unde merită să fie: în rândul țărilor europene dezvoltate, prospere și democratice”, a declarat Mihai Farcaș, președintele Forței Dreptei Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE