Măsuri de ordine de sărbători Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 169 Vizualizări

Măsuri de ordine de sărbători

Compartimentul de informare al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș au transmis vineri, 29 decembrie, printr-un comunicat de presă, măsurile de ordine de Revelion.

Astfel, în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, cu ocazia Revelionului 2024, efective mărite din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat de siguranță și ordine publică.

„Aproximativ 300 de jandarmi vor fi în mijlocul cetățenilor, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite și pentru rezolvarea oricăror situații care aduc atingere tulburării liniștii publice. Vom veghea ca evenimentele festive programate cu ocazia trecerii dintre ani în Piața Victoriei din municipiul Târgu-Mureș, Sighișoara și Târnăveni să se desfășoare în condiții de siguranță.

Facem apel la toți cei care vor participa la evenimente: să respecte recomandările forțelor de ordine, să nu folosească articole pirotehnice care ar putea pune în pericol atât siguranța lor cât și a celor din jur, să dea dovadă de vigilență în locurile aglomerate, iar în cazul în care sunt martorii sâvârșirii unor fapte antisociale să nu ezite să solicite sprijinul echipajelor de jandarmi sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

În numele Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș vă urez un An Nou în siguranță și un sincer: La mulți ani!”, se precizează în textul comunicatului.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook – Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE