FOTO: Lucrări la alei pietonale în Ungheni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 144 Vizualizări

FOTO: Lucrări la alei pietonale în Ungheni

Chiar și în această perioadă, datorită condițiilor meteo favorabile, autoritățile locale din orașul Ungheni continuă șantierele aflate în lucru pentru a facilita cât mai mult accesul cetățenilor la punctele de interes de pe raza orașului.

”Doresc să încheiem lucrările la aleile pietonale de pe raza orașului pe segmentele deja decopertate, astfel încât pietonii să poată circula în siguranță pe pavajul amenajat! Atât cât ne-a rămas din anul acesta, vom înainta cu aceste lucrări și vom încheia aceste porțiuni de șantier rămase nefinalizate urmând ca anul viitor, în funcție de condițiile de vreme existente, să continuăm proiectul de modernizare și reamenajare a căilor pietonale de pe raza orașului Ungheni!”, a declarat Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.

Potrivit acestuia, segmentul de trotuar care face legătura între zona blocurilor și Școala Gimnazială ”Emil Drăgan” Ungheni va fi finalizat în aceste zile, astfel încât accesul copiilor și a cetățenilor în principalele zone de interes ale orașului (școală, Primărie, supermarket-uri, oficiul poștal, bradul de Crăciun ș.a.m.d.) să fie realizat fără ca pietonii să fie expuși la pericolul traversării acestei zone pe DN15 – E60.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE